top of page

Find something magical in everyday life

In elke dag is er wel iets te vinden waar je dankbaar voor kan zijn. Als je dat vindt, lift dat jezelf naar dikke vette magic. 

Hoofdbanner Happiness Boosters.png
Mijn Blog

Mijn blogs tjokvol tips voor een Magical leven

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Over Esther
Over Esther Banner.png

Hi

Ik ben Esther Roest-de Ruiter en ik heb een afspraak met mezelf gemaakt, dat ik vanaf nu alleen nog maar leuke dingen ga doen. Betekent dit dat ik de plee niet meer schrob of die kut klus niet meer doe?

Nee, zeker niet!

 

Alles draait om harmonie en als je doet wat je leuk vindt, vind je het ook niet erg om voor de zoveelste keer de afwasmachine een draai te geven en die vervloekte stofzuiger uit zijn garage te halen. 

De weg naar 'doen wat je leuk vindt' start bij je 'everyday life' en daar de magie in te ontdekken wat je dankbaar en gelukkig maakt. Start maar naar het zoeken naar dat ene momentje en je zult net zoals ik zien dat er een keten ontstaat van momenten tjokvol met magie!

Schrijven en designen is voor mij 'doen wat ik leuk vind'. Daarom ben ik deze blogsite begonnen, waar ik van alles verzamel wat mij happy maakt. Ik noem het mijn Happiness Boosters. En ik denk maar zo; 'als het mij happy maakt, maakt het jou ook happy.'

Wat mij nog meer blij maakt is mijn gezin. Jeroen mijn grote steun en toeverlaat. Tjeeeee, wat kan ik blij zijn dat ik getrouwd ben met mijn beste vriend. Mijn zoon Luca (2010) een sportief ventje die gek is op Formule 1 en echt goed is in karten. Een Max Verstappen in de dop! Mijn labradoodle Moos, bewaakt de drie musketiers als een held op sokken! Heerlijk beest die ik zo nu en dan achter een rolletje behang zou willen plakken. Zeker als hij een onverklaarbare blaf aanval krijgt (midden in de nacht!!).

Genoeg input om over te bloggen!

Lees mijn Happy Boosters
What Else?

What else?

Natuurlijk ben ik meer dan alleen mijn gezin, mezelf en mijn hobby schrijven en designen. In het dagelijks leven sport ik het liefst elke dag een kwartier. Dit betekent voor mij even een knip in de dag en mijn lichaam aan het werk zetten om sterk en gezond te blijven. Die knip in de dag zet ik na mijn dagdeel werken voor het leukste ingenieursbureau van Nederland. Na het sporten is het eten en Moos in het park uitlaten. Wat een voorrecht om een park in mijn achtertuin te hebben. Met een meditatie op van hoe Luca hem noemt, Michael Piemelchick. Die man dus met die moeilijke achternaam. Even Googlen 'Michael Pilarczyk.'  Ook in de ochtend loop ik graag mediterend in het park met Moos. Naast mijn werk bij VHGM heb ik mijn eigen onderneming 'The Content Factory.' Ik help ondernemers aan waardevolle content dat ervoor zorgt dat hun business 'the next step' kunnen maken. 

VHGM Logo Esther Roest.png

VHGM 

Bij VHGM ben ik de communicatiespecialist. Naast dat ik de website in een nieuw jasje heb gestoken blog ik met en zonder mijn collega's over Bodemenergie en Aquathermie. Aquawattes? Tijd om kennis te maken met VHGM en alles wat te maken heeft met de energietransitie. 

PS. De website heb ik ontworpen!

ERR Over Esther The Content Factory.png

The Content Factory

Alles wat ik leuk vind, komt hier samen. Ik ben voor o.a. Inge van Straalen een Technical Virtual Assistent. Haar website met alles wat daarbij komt kijken onderhoud ik en zorg ik dat de site up-to-date is. Schrijven komt bij the Content Factory ook terug. Landingspagina's, funnels, mails, social media berichten en screeningen van websites. 

PS. Ik heb een volle portfolio!

Naar The Content Factory
Esther Roest Happiness Creator.png

Happiness Boosters

Ik geloof dat als je in elke dag dat stukje dankbaarheid zoekt, je leven magisch verandert. Als de kleine dingen je opvallen, zoals dat mooie vogeltje dat zingt, dat lekkere kopje thee in de ochtend, je de grote dingen ook zichtbaar worden. Mijn blakende gezondheid, het huis waar ik woon, mijn grote man, mijn lieve schoonfamilie, vrienden. Ik ga proberen met grote regelmaat te bloggen met als thema Happiness!

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Ik heb de sterke overtuiging dat je bent wat je er zelf van maakt. Het werkt als een cirkel op de gebieden van denken, voeden en bewegen. Als je jezelf slechts vult met pulp, zal je mind daar niet van opfleuren en zal je de grootste moeite hebben om van die bank af te komen. En zo kun je elk element apart belichten om tot de ontdekking te komen dat jij aanzet bent om op alle elementen je leven te veranderen. 

Je bent wie je denkt

Als je dagelijks je hoofd/ je mind/ je denkende geest vol stouwt met negativiteit, kun je ook niet verwachten dat de uitkomst positief is. Je hebt bij elke gedachten een keuze. Laat ik me meevoeren of roep ik mezelf een halt toe! 

Je bent wat je eet

Je kunt niet verwachten dat als je je lijf vol vergif stopt er een Adonis', fit en gezond lijf tevoorschijn komt. Voeding in plaats van vulling maakt je lichaam gezond. Natuurlijk heb ik ook mijn cravings 'salmiak lolly's en chocolade hagelslag.' Maar hier geldt ook HARMONIE. Ik vind dat het nieuwe sexy van deze tijd!

Je bent hoe je beweegt

Niemand knapt ervan op door te stil te blijven zitten. In beweging komen, betekent je lichaam aan het werk zetten. Het zorgt ervoor dat de donderwolken in je hoofd verdwijnen en de zin in gezonde voeding vermenigvuldigd. 

Neem de 100% verantwoordelijkheid!

bottom of page